Select Page

Daging Salai (250gram) – RM20 rm18.00

COD sekitar KL / Lembah Klang

Daging-salai-pek-250g

Sedang mencari daging salai untuk masak lemak cili api ?

Daging lembut & rasa smoky (asap)

Siap potong nipis-nipis, tinggal nak masak je..

Cari lauk masakan untuk events / rumah terbuka / kenduri?

Soalan Yang Selalu Di Tanya (F.A.Q’S)

1) COD area mana?

Kami hantar area Kuala Lumpur dan Lembah Klang.

2) 1 pek (250g) berapa orang boleh makan?

4-6 orang boleh makan

3) Masa delivery?

Hampir setiap hari. Beritahu kami masa anda.

4) Bayaran Cash @ Transfer?

Dua2 boleh. Samada nak bayar cash masa terima @ kami bagi no. Acc untuk anda transfer.

5) Kalau self pick-up di mana?

Ampang, Taman Kosas

6) Daging boleh terus masuk gulai ke?

Ya, Kalau nak basuh, cuma lalukan saje air, tak basuh pun tak apa). daging dah siap salai & hiris nipis-nipis,

7) Ready Stock ke?

Ya, ready stock (frozen). Hubungi kami dan kami hantarkan kepada anda secepat mungkin.

8) Daging tak perlu rebus kan , terus masak ?

Ya, terus masak tak perlu basuh sebab dah siap semua…daging dah bergaram jadi bila  masak agak-agak untuk tambah garam.

9) Kena simpan beku ke??

Ya. Kena simpan bahagian sejuk beku (freezer)

10) Boleh masak apa daging salai ni?

  • Masak Lemak Cili Api, pucuk ubi, kentang, rebung, mangga, belimbing, sayur asin, Jering tua, Nangka muda, Pisang muda, Cendawan kukur
  • Masak Asam Pedas
  • Sayur asin
  • Rendang
  • Rencah sayur
  • Nasi Goreng
  • Sambal Petai
  • Black pepper
  • Masak Kicap
  • Cicah Air Asam

Siapa Kami?

Kami adalah penjual daging salai area Kuala Lumpur dan Sekitar dan membuat delivery (COD) kepada pelanggan hampir setiap hari.

daging-salai-pembekal-1-min
daging-salai-pembekal-2-min

Kelebihan Daging Salai Kami

  • Kualiti daging yang lembut (Tidak perlu tunggu lama untuk dimasak)
  • Boleh disimpan lebih dari 3-4 bulan (HARUS WAJIB dibekukan agar aroma kekal segar)
  • Tidak perlu tunggu lama untuk defrost (Teramat mudah dilembutkan)
  • Di bungkus kecil untuk sekali masak.
  • Boleh dimasak dengan apa jenis masakan.

Apa kata pelanggan kami

Harga?

Daging pek 250gram – RM20.00 rm18.00

Postage bermula rm10 (mengikut berat)

COD sekitar KL & Selangor (Sila maklumkan lokasi anda untuk mengetahui kos penghantaran)

Untuk Tempahan / Pertanyaan

Sms / WhatApps 019-447 0688

Sms / WhatApps 019-447 0688

Sms / WhatApps 019-447 0688

Atau tekan link di bawah untuk direct WhatApps (tak perlu save no)

Pek DSLI ni semudah ABC
  1. Beli stok simpan dalam freezer
  2. nak masak keluarkan dari freezer, biarkan defrost dgn sendiri, sekejap jek..
  3. Siapkan bahan masak
  4. Buka pek DSLI (kalau nak basuh, cuma lalukan saje air, xbasuh pun xpe)
  5. masak la ikot cara korang semua… Sekian..
Jangan lupa untuk mencuba daging salai ini ya.